konnu is een klein bedrijf
met een grote visie

Tim

Tim Vanhalewyck

Acht jaar geleden richtte Tim Vanhalewyck Konnu op met het doel innovatieve websites en web applicaties te ontwikkelen waarbij de eigenaar zijn website zelfstandig kan beheren.

Vandaag de dag kunnen we stellen dat Konnu een vaste waarde is geworden op het vlak van Drupal Development. En Tim? Die gaat door het leven als een enthousiaste ondernemer, Drupal specialist die altijd klaar staat om ook voor jou die sublieme website te ontwikkelen!
  • Drupal, PHP, SQL, jQuery, Javascript
  • Tim luistert naar van .
  • 15" Retina Macbook Pro Intel i9 @ 3,6GHz 16GB (RAM)
  • Motorijden, fietsen, hardlopen, music, ...
  • Tim was last seen @

Een greep uit onze services

Drupal

Al onze websites worden gemaakt met het content management systeem Drupal (7). Op die manier kan u uw eigen website ten allen tijde optimaal beheren.

Statistics

Elke website beschikt over een statistiekenluik. Op die manier krijgt u een mooi overzicht van wat er leeft op uw gloednieuwe website!

Hosting

Wij bieden de mogelijkheid om uw website via ons te laten hosten. Zeer voordelig, en zo hoeft u zich daarover alvast geen zorgen te maken.

E-commerce

Je wil graag producten verkopen op het internet maar je heb geen webshop? Konnu maakt professionele webshops waarbij je zelf instaat voor al je producten, stocks, shipping, verschillende betaalmogelijkheden,...

Responsive Designs

Een website kan er goed uitzien op je computer maar ziet hij er ook goed uit op je tablet of smartphone? Wij werken met responsive designs, zodat elke website er op elk toestel optimaal uitziet!

Email Marketing

Wil je zoveel mogelijk mensen blijven bereiken, dan is een nieuwsbrief jouw beste optie! Wij bieden op maat gemaakte emailcampagnes aan, zelf aanpassen en uitsturen in enkele kliks.

The Konnu base

het Konnu kantoor