Vanuit hartje Leuven maken
maken wij coole shit

Webdesign & ontwikkeling

Sinds 2012 ontwikkelt Konnu websites en webshops voor KMO's, grote ondernemingen, VZW's en overheidsinstanties. Wat zijn onze troeven? Elke website die we creëren kan je als eigenaar volledig zelfstandig beheren. Je krijgt toegang tot een backoffice van waaruit de hele website kan gemanaged worden. Het systeem of CMS dat we hiervoor gebruiken is het betrouwbare Drupal. Je mag ons gerust Drupal specialisten noemen, we hebben immers genoeg expertise in huis om het systeem aan te passen aan de specifieke noden van elke klant.

Een goed draaiende website is een must maar het oog wil ook wel wat natuurlijk. De uitstraling, het design van een website is minstens even belangrijk en daarom hechten we er veel belang aan. Je kan wel zeggen dat we door de jaren heen een eigen Konnu stijl zijn gaan ontwikkelen.

Neem alvast een kijkje naar ons portfolio.

3D design & animatie

Wil je je bedrijf op een unieke, creatieve wijze in de kijker zetten? Dan kunnen we je verder helpen met een 3D visual of 3D animatie. Denk maar aan een animatie van je logo, een showcase van je product of een complete showreel van je bedrijf. Binnen de 3D wereld is the sky effectief the limit en dat maakt het enorm boeiend. Pac-Man in de straten van Leuven? Een op hol geslagen Stella Artois glas? Het kan allemaal!

Bekijk ons werk op 3D visuals en 3D animaties.

The Konnu base

het Konnu kantoor