Een nieuwe website? Hoe gaan we te werk?

 • Uw visie

  Alles start met een idee, een richting of een bepaalde visie. Alvorens we kunnen overgaan tot het maken van een offerte is het natuurlijk belangrijk dat we jouw noden kennen. Welke style wil je graag hanteren, wat is het doelpubliek van je website...
 • Custom design

  Hierna gaat onze designer aan de slag om je ideeën te vertalen in een volledig custom ontwerp. Wij werken niet met vaste templates dus wees gerust, je ontwerp zal uniek zijn!
 • Ontwikkeling

  Wanneer je tevreden bent over het design, beginnen we met de ontwikkeling van uw website. We zorgen ervoor dat het design pixel-perfect wordt nagebouwd in de nieuwe website samen met de afgesproken functionaliteiten. Dit zowel op dekstop, tablet en mobile devices.
 • Aan de slag

  Je krijgt van ons op maat gemaakte YouTube tutorials waarin we de hele werking van je website uitleggen. Hierna is het aan jou om kennis te maken met de backoffice van de nieuwe website en zelf de content toe te voegen. Indien gewenst, kunnen we natuurlijk deze taak van jou overnemen.
 • Launch!

  Le moment suprême, het live gaan van je website. Genieten van alle leuke reacties, je nieuwe digitale uithangbord is een feit! Nu komt de tijd om er de vruchten van te plukken.